Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Γενική Συνέλευση της ΠΕΓΔΥ, όχι στην απαξίωση των διαδικασιών του Συλλόγου

Η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΠΕΓΔΥ ,που την απόλυτη πλειοψηφία έχει η δεξιά παράταξη, συνεχίζει να απαξιώνει τις διαδικασίες του Συλλόγου. Αποφασίζει μόνη της για μια σειρά από θέματα, ενώ τα άλλα μέλη του Δ.Σ. διαβάζουν ανακοινώσεις που τις βγάζει μία παράταξη μόνη της χωρίς να έχουν συζητηθεί.
Τώρα απαξιώνεται και το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, η Ετήσια Γενική Συνέλευση.
Τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου  ενημερώθηκαν για την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου  που θα γίνει στις 16-6-2017 μόλις τρείς μέρες πριν την συνέλευση.
Δεν είναι θέμα μόνο τυπικό του καταστατικού που άλλα ορίζει , είναι θεμά ουσιαστικό που καθορίζει αν θα υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες στον Σύλλογό μας αν θα πραγματοποιηθεί και πως αυτή η συνέλευση και αν οι συνάδελφοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και να προγραμματίζουν τις εργασίες τους ώστε να παρευρίσκονται στο ανώτερο αποφασιστικό όργανο του συλλόγου μας.
Θεωρούμε ότι πρέπει να αναβληθεί αυτή η συνέλευση και να δοθεί χρόνος στους συναδέλφους που το επιθυμούν να μπορέσουν να προγραμματίσουν να παραβρεθούν σε αυτή.

ΑΚΙΓΔΥ Συσπειρώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Μετά απο την παρέμβαση της ΑΚΙΓΔΥ η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου, Περίμένουμε από το προεδρείο του Δ.Σ. να ανακοινώσει την ώρα και τον χώρο της συνέλευσης. Εαν υπήρχε μία απλή επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. δεν θα ΄προκαλείτο αυτή η αναστάτωση .
    Οι λειτουργίες του Συλλόγου μας θα πρέπει να αναβαθμιστούν και να ξεφύγουν απο τις μονοπαραταξιακές λογικές, ελπίζουμε η χθεσική παραίτηση του Συνεδέλφου Γούλα απο την θέση του αντιπροέδρου και του μέλους της πλειοψηφούσας παράταξης να βοηθήσει τις διαδικασίες του Συλλόγου μιας και πλέον η πλειοψηφούσα παράταξη δεν έχει δηλωμένη την απόλυτη πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή