Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίζουν την αποχή οι γεωπόνοι ΕΛΓΑ μέχρι τη νομοθετική επίλυση του θέματος των εκτός έδρας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του  Π.Σ.Ε.ΕΛ.Γ.Α. μετά τις ενημερωτικές συναντήσεις – επισκέψεις που  πραγματοποίησε σε όλα τα υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και μετά τη συνάντησή του με την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ.,  παρουσία του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α., αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων με δράση την αποχή από τη διενέργεια των εκτιμήσεων, μέχρι τη νομοθετική και κανονιστική επίλυση του θέματος των εκτός έδρας μετακινήσεων.
Κατά τη συνάντησή μας με τον κ. Αποστόλου  μας ανακοίνωσε ότι θα εγκρίνει την υπογραφείσα Ε.Σ.Σ.Ε., ενώ για το επίμαχο θέμα  των μετακινήσεων  των γεωτεχνικών, παρότι ...
έδειξε να αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος, εξαντλήθηκε άλλη μια φορά σε υποσχέσεις για προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, προτάσσοντας γενικότερα ζητήματα της Κυβέρνησης που πρέπει αρχικά να επιλυθούν (αξιολόγηση, συνάντηση με Υπ. Οικονομικών κ.λ.π.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΣΕΕΛΓΑ 21 εως και 25/11/2016

Σε υλοποίηση της ληφθείσας απόφασης της συνεδρίασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α.», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16-11-2016 στην Αθήνα, και μετά από εξουσιοδότηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του σωματείου μας, που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 6 Ιουλίου 2016,  προκηρύσσουμε  24ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ από  την Δευτέρα  21 Νοεμβρίου 2016, μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 με δράση την αποχή από τη διενέργεια των εκτιμήσεων για να δοθούν άμεσα λύσεις στις διεκδικήσεις των εργαζομένων μας.

http://pseelga.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου